September 10, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Future 1.2.1 – coach-ul tau privat in inovatie

March 19, 2017

 

Simti ca nu mai poti tine pasul cu schimbarile din jurul tau? Vezi in fiecare zi noi si noi produse si tehnologii si te intrebi oare cum iti pot impacta business-ul? Te intrebi oare ce e relevant pentru tine si in ce directii ar trebui sa inovezi? Incerci sa gasesti un sens si iti faci o strategie pentru business-ul tau?

 

Poti alege sa ignori aceste schimbari crezand ca poate nu or sa ajunga asa de repede la tine. Sau poti sa inveti pe cont propriu sperand ca vei putea rupe din programul tau zilnic timp pentru a te dezvolta. Sau poti alege un coach care sa fie catalizatorul tau pentru inovatie si conectare la nou.

 

Cui se adreseaza: coaching-ul in inovatie este relevant pentru cei care conduc un business, un department sau o functiune specifica. Practic oricui poarta responsabilitatea dezvoltarii business-ului, fie direct sau indirect.

 

Nu iti voi adresa doar intrebarile esentiale la care sa te gandesti ci te voi ajuta si sa gasesti raspunsuri la ele. Voi impartasi cu tine know-how si exemple din experienta mea in proiecte de inovatie, atat din perspectiva consultantului care ajuta companiile sa inoveze, dar si a clientului, fost manager in companii mari si complexe care a cautat sa aduca inovatia in organizatia sa. Pentru ca am experimentant ambele perspective, inteleg perfect ca dincolo de entuziasm, inovatia in business necesita pragmatism si alinierea multor stakeholderi interni.

 

Ca si coach in inovatie te pot ajuta sa:

- Sa te conectezi la megatrenduri (acele forte globale care genereaza schimbari si transformari la nivel de societate, cultural, individual si de business) si sa le identifici pe acelea care aduc oportunitati pentru tine si business-ul tau.

- Sa intelegi cum sa formeaza trendurile in consum; care sunt cele relevante pentru business-ul tau; care sunt schimbarile de comportamente si asteptarile noi pe care acestea le creeaza la nivel de consumator.

- Sa iti explic simplu si la nivelul tau de intelgere ce sunt toate aceste noi tehnologii (machine learning, virtual reality, augumented reality, artificial intelligence, blockchain etc) si cum se aplica ele specific in domeniul tau astazi?

- Sa iti definesti un business case pentru inovatie. De ce? Pentru cine? Unde? Cu cine? Cum iti vei evalua succesul?

- Sa faci o evaluare a capabilitatilor de inovatie din organizatia ta si sa iti conturezi o strategie de inovatie.

- Sa descoperi care sunt competentele cheie in inovatie si parteneriatele valoroase interne si externe organizatiei.

- Sa afli despre procese si metode de inovatie si sa le alegi pe cele potrivite organizatiei tale

- Sa afli despre foresight si cum lucreaza companiile cu “viitorul”

- Sa intelegi ce este design thinking si de ce este astazi pe agenda atat de multor companii

- Sa pornesti un proiect de inovatie care sa aiba suport politic intern si care sa aiba sanse de reusita.

 

De asemenea te pot ajuta sa te intelegi mai bine ca lider care isi doreste sa inoveze. Cand e nevoie sa aperi o idee si cand e timpul sa asculti de altii si sa iti schimbi directia? Cand e nevoie de viziune personala si cand e nevoie sa ii implici pe altii si sa lucrezi multidisciplinar? Cum sa iti depasesti teama de esec si cum sa iti ajuti echipa sa aiba curaj si sa experimenteze?

 

Ce trebuie sa faci pentru a incepe:

- ma contactezi fie pe email la magda@ropotanconsulting.ro, fie la telefon 0737536473

- stabilim o prima intalnire sa ne cunoastem si vom lucra pe clarificarea obiectivului care este important pentru tine.

- la finalul primei sedinte, daca hotaram sa lucram impreuna, stabilm pasii urmatori.

 

Cat dureaza: O sedinta dureaza max. 90 de minute. Prima intalnire, de cunoastere, este gratuita.

Putem face aceste sesiuni fata in fata, in Bucuresti, la biroul tau, la biroul meu sau in alt loc pe care il stabilim de comun acord. Cu cei din tara lucrez si pe Skype si incercam sa ne intalnim macar o singura data fata in fata. Pentru start-up-uri sau persoane fizice putem discuta un discount.

 

Viitorul este suma actiunilor pe care fiecare dintre noi alegem sa le facem astazi. Hai sa stam de vorba!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square