September 10, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Masterclass international de inovatie - 27&28 februarie 2018, Bucuresti

January 10, 2018

Gijs van Wulflen, autorul cartii “The Innovation Expedition” si “The Innovation Maze” (carte premiata anul trecut in Olanda cu titul “Best Management Book of the Year 2017”), speaker cunoscut la conferințele internaționale de inovație si advisor pentru companii mari, precum 3M sau Airbus, va susține in premiera la București un seminar dedicat inovației prin metoda pe care a creat-o si care l-a consacrat: FORTH.

 

Cursul va fi susținut alături de mentee-ul sau, Magda Ropotan, co-fondator Design Thinking Society si unul dintre cei doar 10 master-facilitatori FORTH din lume.

 

FORTH este o metoda de inovație ancorata in Design Thinking, testata științific, care propune abordarea procesului de inovație intr-un mod structurat. O echipa interna care lucrează prin metoda FORTH, va livra in termen de 15 săptămâni, 4-5 concepte de idei inovatoare, testate de clienți, acceptate de organizație si fundamente in business-case-uri.

 

Seminarul oferit la București va fi practic, cu multe exemple din realitatea proiectelor de inovație ale facilitatorilor. Participanții vor învață cum sa își definească un proiect de inovație, cum sa identifice nevoile si așteptările clienților, cum sa conducă o sesiune de brainstorming care sa dea rezultate si cum sa construiască business-case-uri pentru conceptele create, astfel încât ele sa fie adoptate de organizație.

 

Gijs si Magda vor atinge si alte aspecte importante ale inovației in organizații, precum cultura, leadership, sprijin politic intern pentru proiectele de inovație.

 

 

Cui se adresează seminarul?

Oricărui profesionist, consultant, manager, antreprenor sau CEO care se confruntă cu provocări legate de cultură organizațională, produse, servicii sau inovația proceselor într-un context operațional, strategic sau organizațional. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de design thinking.

Printre participanții înscriși deja la seminar sunt manageri si antreprenori din telecom, IT, servicii, retail.

Mai multe informații despre conținutul seminarului, prețuri și locație puteți afla aici.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square